Proef de sfeer

Met deze foto galerij proeft u de sfeer van B&B ‘Carpe Diem’.  Immers een foto zegt meer dan 1000 woorden. Maar om de echte ervaring van Putten en de Veluwe te beleven, moet u natuurlijk gewoon bij ons langskomen!

Bed & Breakfast in Putten; Carpe Diem

Locatie en voorzieningen zijn perfect in balans op de Husselsteeg 23 in Putten. U kunt uzelf helemaal overgeven aan de natuur en adembenemende wandelingen en fietstochten maken. Uiteraard is niets lekkerder dan thuiskomen na zo’n drukke dag vol heerlijke indrukken en ervaringen. U kunt altijd bij mij terecht wanneer u speciale wensen heeft.

Mooiste Bed & Breakfast op de Veluwe

Als B&B op de Veluwe biedt Carpe Diem een unieke locatie. Het centrum van Putten en bijvoorbeeld Ermelo en Harderwijk zijn op fietsafstand bereikbaar, maar u kunt ook ontspannen in de natuur of in de bed & breakfast. Voor tips en aanbevelingen over activiteiten en bezichtigingen in de buurt kunt u uiteraard altijd bij mij terecht. Wij snappen het echter heel goed als u genoeg heeft aan de ultieme rust die de directe omgeving rondom Carpe Diem biedt!

Meer informatie
of reserveren?

Neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Hier vindt u ons

Husselsesteeg 23
3881 LC Putten

Wilt u bellen?

M 06 83 20 82 92
T 0341 357543

Route

Klik hier voor de kaart