Proef de sfeer

Met deze foto galerij proeft u de sfeer van B&B Putten ‘Carpe Diem’.  Immers een foto zegt meer dan 1000 woorden. Maar om de echte ervaring van Putten en de Veluwe te beleven, moet u natuurlijk gewoon bij ons langskomen!

Bed and breakfast Putten; Carpe Diem

Locatie en voorzieningen zijn perfect in balans op de Husselsteeg 23 in Putten. U kunt uzelf helemaal overgeven aan de natuur en adembenemende wandelingen en fietstochten maken. Uiteraard is niets lekkerder dan heerlijk thuiskomen na zo’n drukke dak vol heerlijke indrukken en ervaringen. U kunt altijd bij ons terecht wanneer u speciale wensen heeft.

 

Bed and breakfast Veluwe

Als B&B op de veluwe biedt Carpe Diem een unieke locatie. Het centrum van Putten en Ermelo zijn op fietsafstand bereikbaar, maar u kunt zich ook rustig terugtrekken in de natuur of in de bed and breakfast. Voor tips en aanbevelingen over activiteiten en bezichtigingen in de buurt kunt u uiteraard altijd bij ons terecht. Wij snappen het echter heel goed als u genoeg heeft aan de hemelse rust die de dircte omgeving rondom Carpe Diem biedt!

Meer informatie
of reserveren?

Neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Hier vindt u ons

Husselsesteeg 23
3881 LC Putten

Wilt u bellen?

M 06 83 20 82 92
T 0341 357543

Route

Klik hier voor de kaart