Het gastenverblijf

Tot in de puntjes verzorgd

Als u in B&B ‘Carpe Diem’ verblijft, mag u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes verzorgt is: van uitgebreid verzorgd ontbijt tot badjassen. ‘Carpe Diem’ heeft álles waar men behoefte aan heeft en meer dan men verwacht in een B&B. U beschikt daarnaast over een eigen parkeerplaats, bij de deur. Bij aankomst wordt u gastvrij ontvangen met heerlijke appeltaart! En heeft u toch nog wensen, dan kom ik u graag tegemoet. Kortom; ik doe mijn uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en uw vakantie te doen slagen!

Impressie

Bij Bed & Breakfast ‘Carpe Diem’ staat gastvrijheid hoog in het vaandel. De B&B biedt gezelligheid, rust en ontspanning. Dankzij de warme, landelijke sfeer voelt u zich direct thuis. De woonkamer is zeer smaakvol ingericht, met uitzicht op de vele vogels en springende eekhoorntjes. Een lust voor het oog!

De badkamer is fris en mooi afgewerkt met azuurblauwe mozaïektegeltjes. U brengt uw nachten door in een romantische slaapkamer met twee -persoons bed. De gezellige landelijke open keuken is van alle gemakken voorzien. Alle vertrekken zijn voorzien van vloerverwarming dus ‘Carpe Diem’ is ook behaaglijk in de koude seizoenen. Kortom: ‘Carpe Diem’ heeft alles in huis om u een paar heerlijke dagen te bezorgen in een prachtig decor. Kom sfeervol vertoeven en onthaasten!

Meer informatie
of reserveren?

Neem contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Hier vindt u ons

Husselsesteeg 23 3881 LC Putten

Wilt u bellen?

M 06 83 20 82 92
T 0341 357543

Route

Klik hier voor de kaart